STAHL CraneSystems

STAHL CraneSystems is zowel een wereldwijde fabrikant van takels en kraan komponenten alsmede een leverancier van methodische engineeringsoplossingen. Het bedrijf dat meer dan 140 jaar oud, is een wereldleider op het gebied van explosieveilige hijstechniek en biedt één van de breedste en meest complete productportfolio's die op de markt verkrijgbaar zijn. Tot onze klanten behoren zowel kraanbouwers, machine/systeembouwers als algemene aannemers over de hele wereld.

Voor meer informatie over de wereldwijde verkoop en service organisatie van STAHL CraneSystems dan kunt u onderstaande site bezoeken.  

http://www.stahlcranes.com

Wilt u een login code zodat meer product informatie zichtbaar wordt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het hoofdkwartier en prodductie van STAHL Cranesystems is gevestigd in Kunselsau, centraal gelegen in Duitsland. De fabriek is modern ingericht en het grooste deel van de kraan componenten voor de ketting- en staaldraadtakel wordt in eigen huis vervaardigd.

Voor de assemblage van de kettingtakels en staaldraadtakels zijn aprte lijnen in gericht, zodat de takels effcient geassembleerd kunnen worden.

 

Ook het bouwen van de takel besturingen, de conservering van de takels en het verpakken vindt allemaal plaats in eigen huis.

Naast de standaard uitvoeringen is Stahl ook erg sterk in het leveren van takels voor speciale toepassingen, zoals een breed programma aan ATEX oplossingen, takels voor extreme omstandigheden, redudant uitgevoerde tales en nog veel meer.


Onderstaand enkele afbeeldingen van deze speciale technische hoogstandjes.