STAHL CraneSystems

STAHL CraneSystems is zowel een wereldwijde fabrikant van takels en kraan komponenten alsmede een leverancier van methodische engineeringsoplossingen. Het bedrijf is meer dan 140 jaar oud en uitgegroeid tot wereldleider op het gebied van explosieveilige hijstechniek en biedt één van de breedste en meest complete productportfolio's die op de markt verkrijgbaar zijn. De hijskranen die wij met STAHL-componenten kunnen leveren en onderhouden, zijn onder andere:

Tot onze klanten behoren zowel kraanbouwers, machine/systeembouwers als algemene aannemers over de hele wereld.

Fabriek

Het hoofdkwartier en prodductie van STAHL Cranesystems is gevestigd in Kunselsau, centraal gelegen in Duitsland. De fabriek is modern ingericht en het grooste deel van de kraancomponenten voor de ketting- en staaldraadtakel wordt in eigen huis vervaardigd.

Voor de assemblage van de kettingtakels en staaldraadtakels zijn aprte lijnen in gericht, zodat de takels effciënt geassembleerd kunnen worden.

 

Ook het bouwen van de takelbesturingen, de conservering van de takels en het verpakken vindt allemaal plaats in eigen huis.

Naast de standaard uitvoeringen is STAHL ook erg sterk in het leveren van takels voor speciale toepassingen, zoals een breed programma aan ATEX oplossingen, takels voor extreme omstandigheden, redudant uitgevoerde tales en nog veel meer.

Speciale technische hoogstandjes

Onderstaand enkele afbeeldingen van deze speciale technische hoogstandjes.

 

Voor meer informatie over de wereldwijde verkoop en service organisatie, bezoek de website van STAHL CraneSystems.