Montage op locatie

Als vervolg op eerder bericht hier een korte impressie van de montage op locatie van de 2 stuks enkelligger bovenloopkranen, werklast 5.000kg met een overspanning van 27 meter.

Het is altijd een indrukwekkende operatie wat natuurlijk ook veel voorbereiding vergt, beginnend bij het transport van de kranen, is de kraan niet te breed, is er transport begeleiding nodig, kunnen we naar binnen, is de vloer berijdbaar, is er voldoende ruimte om de kraan er in te draaien en op de baan te leggen ?
Zijn er geen obstakels, is de overspanning correct ingemeten, is er voldoende ruimte boven de kraanrails beschikbaar voor de kraan ?

 

 

Dit proces begint eigenlijk al bij het bezoek van de vertegenwoordiger op locatie, de eerste gegevens worden opgenomen. Na opdracht volgt een nauwkeurigere opname van de maatvoeringen. De klus wordt voorbereid, de juiste hijs-en hefmiddelen worden geregeld, maar het blijft toch altijd spannend op het moment dat de kraan daadwerkelijk op de baan geplaatst wordt.

Gelukkig is het niet de eerste keer dat wij dit doen en onze servicemonteurs hebben voldoende kennis en ervaring om te weten waar ze op moeten letten, daarbij staat veiligheid hoog in het vaandel.
Maar natuurlijk is het in ons 50 jarige bestaan ook wel eens mis gegaan, maar dan zorgen wij er toch altijd voor dat het goed komt.

Video

Wilt u meer weten wat er bu u mogelijk is neem dan gerust contact met ons op.

Naar overzicht

Meer nieuws