INDEVA manipulatoren

Met trots kunnen wij u onze samenwerking melden met INDEVA als dealer voor de Nederlandse markt voor het leveren en installeren van manipulator kranen.

Elektrische- en pneumatische manipulatorkranen

INDEVA wat staat voor "Intelligent Devices For Handling" is gespecialiseerd in het leveren van elektrische- en pneumatische manipulatorkranen voor het hijsen, tillen, kantelen, draaien en positioneren van de meest uiteenlopende producten.

Liftronic-serie

Echt uniek is de Liftronic serie voorzien van een zelf balancerende hijsunit verkrijgbaar in een werklast van 80 tot 320kg. Deze unit is eenvoudig te bedienen en kan voorzien worden van een grote variatie aan hijshulpstukken. Voor meer informatie over de manipulator kranen kunt u contact opnemen met ons verkoopteam.Tevens kunt u een bezoek brengen aan de website van INDEVA waar u de producten en hijsoplossingen nog ens op het gemak kan bekijken.

INDEVA levert niet zo maar een product maar meer een hijsoplossing om arbeid te verlichten en de productiviteit te verhogen. INDEVA heeft al ruim 45 jaar ervaring in het leveren van elektrische maren en installeren van kranen en takels.

Naar overzicht

Meer nieuws