Manipulatorkranen

Een manipulatorkraan wordt ontworpen en gebouwd voor het manipuleren, draaien of kantelen van een bepaald product in een productieproces. CraneSolutions bouwt al zijn kranen modulair op, voornamelijk met kraancomponenten van het merk STAHL CraneSystems, maar bij de manipulatorkranen wordt hier indien nodig van afgeweken. STAHL CraneSystems staat bekend om zijn hoge betrouwbaarheid en lange levensduur van zijn producten. Het overgrote deel van de STAHL kraancomponenten wordt in eigen fabriek vervaardigd en voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen. Door de uitgebreide range aan componenten kunnen wij u altijd de beste oplossing bieden voor uw specifieke wens en situatie met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Onderhoud manipulatorkraan

Kenmerkend voor STAHL-componenten zijn de lagere tarieven voor slijt- en vervanging onderdelen ten opzichte van vele andere merken. De aanschafprijs voor een nieuwe kraan kan gemiddeld wat hoger zijn, maar op de langere termijn verdient u dit gemakkelijk terug. CraneSolutions komt regelmatig STAHL manipulatorkranen tegen die na 30 jaar nog steeds vol in bedrijf zijn. Slijtdelen zijn na die periode nog gewoon verkrijgbaar, terwijl een ander fabricaat al na 15 jaar vervangen moet worden. De keuze van de juiste componenten bij aanschaf is afhankelijk van het gebruik. Doordacht onderhoud en tijdige revisie vormen daarin de basis. De grote voorraad en beschikbaarheid van onderdelen vanaf de plank, ook nog na 30 jaar, is één van de grote voordelen van CraneSolutions en onze partner STAHL CraneSystems.

Manipulatorkraan-onderdelen

CraneSolutions is in Nederland de exclusieve partner van STAHL CraneSystems. Het Duitse kwaliteitsbedrijf is al meer dan 140 jaar een begrip als leverancier takel en kraancomponenten van en is tevens wereldleider op het gebied van ATEX explosieveilige takels en kraancomponenten. Ze bieden één van de breedste en meest complete product portfolio's voor takels en kraancomponenten. Neem gerust contact met ons op om uw STAHL onderdelen te bestellen voor uw manipulatorkraan of laat u ontzorgen door onze vakbekwame servicedienst die uw kranen en takels kunnen repareren, onderhouden en keuren.

Kosten manipulatorkraan

Ons scherpe tarief bestaat uit een combinatie en een keuze van geschikte kraancomponenten voor het werk wat de manipulatorkraan moet gaat doen in combinatie met een lange levensduur. We maken in onze calculaties altijd een zo realistisch mogelijke inschatting van het gebruik van de manipulatorkraan binnen uw specifieke situatie. Dat betekent dat de initiële kosten bij ons soms hoger uitvallen, maar dat u bij ons een veel kleiner risico loopt op een tegenvallende levensduur of tussentijdse dure reparaties om de manipulator in bedrijf te kunnen houden. De basis aanschaf ligt vaak dus iets hoger, maar op de langere termijn bieden wij u de goedkoopste en de beste oplossing voor uw specifieke situatie !

Na bijna 50 jaar waarin CraneSolutions een groot klantportfolio heeft opgebouwd, durven we te stellen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor de meest duurzame manipulatorkranen!