INDEVA Liftronic manipulator

Een INDEVA Liftronic manipulator is een zogenaamd ‘tilhulpsysteem’ voor het fysiek ontlasten van uw medewerker in een productieproces. Indeva bouwt deze manipulatoren modulair op met componenten van eigen fabricaat. Indeva staat bekend om zijn hoge kwaliteit; de Indeva-componenten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Door een uitgebreid productprogramma kunnen wij u altijd de beste oplossing bieden voor uw specifieke wens en situatie.

Lees meer informatie over de inzet en voordelen van een INDEVA liftronic manipulator.

Onderhoud Liftronic manipulator

Kenmerkend voor INDEVA-componenten is het lagere tarief ten opzichte van andere merken. In de aanschaf ligt een investering voor een manipulator hoger ten opzichte van een standaard takel, maar het grote voordeel is dat een manipulator de productie snelheid verhoogt en daarbij uw werknemer ook nog eens fysiek ontlast. CraneSolutions komt regelmatig klanten tegen die de keuze gemaakt hebben voor een INDEVA manipulator en zeer tevreden over zijn! Doordacht onderhoud en tijdige vervanging van slijtdelen verlengt de levensduur van de manipulator aanzienlijk.

Liftronic manipulator-onderdelen

CraneSolutions is in Nederland de exclusieve partner van INDEVA. Het Italiaanse bedrijf is al meer dan 50 jaar actief met het produceren van manipulatoren. Ze bieden één van de breedste en meest complete product portfolio's voor manipulatoren, zowel elektrisch als pneumatisch. Neem gerust contact met ons op om onderdelen te bestellen voor uw INDEVA Liftronic manipulatoren.

Kosten Liftronic manipulator

Ons scherpe tarief bestaat uit een combinatie van kwaliteitscomponenten. We maken in onze calculaties altijd een zo realistisch mogelijke inschatting van het gebruik van de materialen binnen uw specifieke situatie. Dat betekent dat de initiële kosten bij ons soms hoger uitvallen, maar dat u bij ons een veel kleiner risico loopt op een verkorte levensduur of dure reparaties. De basis aanschaf ligt vaak dus iets hoger, maar op de lange termijn kunnen we u de goedkoopste en de beste oplossing voor uw specifieke situatie aanbieden!

Na bijna 50 jaar waarin CraneSolutions een groot klantportfolio heeft opgebouwd, durven we te stellen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor de meest duurzame oplossingen voor Liftronic manipulator!