Speciale bovenloopkranen

Een speciale bovenloopkraan wordt ontworpen en gebouwd voor een klantspecifieke toepassing, geschikt voor lichte tot zeer zware werklasten. CraneSolutions bouwt al zijn kranen modulair op, voornamelijk met kraancomponenten van het merk STAHL CraneSystems, maar bij de speciale bovenloopkranen wordt hier indien nodig van afgeweken. STAHL CraneSystems staat bekend om zijn hoge betrouwbaarheid en lange levensduur van zijn producten. Het overgrote deel van de STAHL kraan componenten wordt in eigen fabriek vervaardigd en voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen. Door de uitgebreide range aan componenten kunnen wij u altijd de beste oplossing bieden voor uw specifieke wens en situatie met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Onderhoud speciale bovenloopkraan

Kenmerkend voor STAHL-componenten zijn de lagere tarieven voor slijt- en vervanging onderdelen ten opzichte van vele andere merken. De aanschafprijs voor een nieuwe kraan kan gemiddeld wat hoger zijn, maar op de langere termijn verdient u dit gemakkelijk terug. CraneSolutions komt regelmatig STAHL speciale bovenloopkranen tegen die na 30 jaar nog steeds vol in bedrijf zijn. Slijtdelen zijn na die periode nog gewoon verkrijgbaar, terwijl een ander fabricaat al na 15 jaar vervangen moet worden. De keuze van de juiste componenten bij aanschaf is afhankelijk van het gebruik. Doordacht onderhoud en tijdige revisie vormen daarin de basis. De grote voorraad en beschikbaarheid van onderdelen vanaf de plank, ook nog na 30 jaar, is één van de grote voordelen van CraneSolutions en onze partner STAHL CraneSystems.

Speciale bovenloopkraan-onderdelen

CraneSolutions is in Nederland de exclusieve partner van STAHL CraneSystems. Het Duitse kwaliteitsbedrijf is al meer dan 140 jaar een begrip als leverancier van takels en kraancomponenten van, waarin zij het breedste en meest complete portfolio hebben. Ook zijn zij wereldleider op het gebied van ATEX explosieveilige takels en kraancomponenten.

Neem gerust contact met ons op om uw STAHL onderdelen te bestellen voor uw dubbelligger bovenloopkranen of laat u ontzorgen door onze vakbekwame servicedienst, die uw kranen en takels kunnen repareren, onderhouden en keuren.

Kosten speciale bovenloopkraan

Ons scherpe tarief bestaat uit een combinatie en een keuze van geschikte kraancomponenten voor het werk wat de bovenloopkraan moet gaat doen in combinatie met een lange levensduur. We maken in onze calculaties altijd een zo realistisch mogelijke inschatting van het gebruik van de bovenloopkraan binnen uw specifieke situatie. Dat betekent dat de initiële kosten bij ons soms hoger uitvallen, maar dat u bij ons een veel kleiner risico loopt op een tegenvallende levensduur of tussentijdse dure reparaties om de bovenloopkraan in bedrijf te kunnen houden. De basis aanschaf ligt vaak dus iets hoger, maar op de langere termijn bieden wij u de goedkoopste en de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Na bijna 50 jaar waarin CraneSolutions een groot klantportfolio heeft opgebouwd, durven we te stellen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor de meest duurzame dubbelligger bovenloopkranen!