ATEX kolom- en wandzwenkkranen

Een ATEX kolom- en wandzwenkkraan zijn compact gebouwd en is een explosieveilige hijstechniek geschikt voor toepassing in een werkplaats of buitenopstelling voor een lage tot medium werklast. CraneSolutions bouwt alle kranen modulair op met componenten van het merk STAHL CraneSystems. STAHL staat bekend om zijn hoge kwaliteit, de STAHL-componenten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Door de grote range aan componenten bieden wij u de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Onderhoud ATEX kolom- en wandzwenkkranen

Kenmerkend voor STAHL-componenten is dat de onderdelen lagere tarieven hebben dan die van andere merken. In de aanschaf ligt de investering voor de kraan wat hoger, maar op langere termijn verdient u dit terug. CraneSolutions komt vaker STAHL ATEX kolom- en wandzwenkkranen tegen die na 30 jaar nog steeds vol in bedrijf zijn. Doordacht onderhoud en tijdige revisie vormen daarin de basis. De grote voorraad en beschikbaarheid van onderdelen, ook na 30 jaar, is een van de voordelen van CraneSolutions en onze partner STAHL CraneSystems.

ATEX Kolom- en wandzwenkkraan-onderdelen

CraneSolutions is in Nederland de exclusieve partner van STAHL CraneSystems. Het Duitse bedrijf is al meer dan 140 jaar een begrip en is wereldleider op het gebied van explosieveilige hijstechniek. Ze bieden één van de breedste en meest complete product portfolio's voor takels en hijskraan-componenten. Neem gerust contact met ons op om onderdelen te bestellen voor STAHL-componenten voor uw ATEX kolom- en wandzwenkkranen.

Kosten ATEX kolom- en wandzwenkkranen

Ons scherpe tarief bestaat uit een combinatie van kwaliteitscomponenten. We maken in onze calculaties altijd een zo realistisch mogelijke inschatting van het gebruik van de materialen binnen uw specifieke situatie. Dat betekent dat de initiële kosten bij ons soms hoger uitvallen, maar dat u bij ons een veel kleiner risico loopt op een verkorte levensduur of dure reparaties. De basis aanschaf ligt vaak dus iets hoger, maar op de lange termijn kunnen we u de goedkoopste en de beste oplossing voor uw specifieke situatie aanbieden!

Na bijna 50 jaar waarin CraneSolutions een groot klantportfolio heeft opgebouwd, durven we te stellen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor de meest duurzame oplossingen voor ATEX kolom- en wandzwenkkranen!